Skip to main content

EQUIP

Lídia Puig

Acompanyament terapèutic / Adolescents i Adults

Des de sempre he sentit una motivació clara en el tracte i la comunicació amb les persones apropant-me a les seves històries de vida. Des d’aquesta facilitat per empatitzar, vaig decidir llicenciar-me en Pedagogia Terapèutica, amb la voluntat de poder connectar amb infants, adolescents, dones i famílies en diferents programes i Serveis relacionats amb l’acompanyament i relació d’ajuda que han resultat molt satisfactoris al llarg d’aquests darrers anys.Al mateix temps sempre he tingut present la voluntat i necessitat de comprendre el comportament de l’ésser humà, així com anar ampliant el coneixement en relació amb la manera de pensar, sentir i fer tant de la persona com de mí mateixa. Això ha desencadenat un fort desig de compaginar de forma continuada, la meva trajectòria professional amb la formativa, des de diferents experiències, corrents i metodologies de l’àmbit de la salut mental i psicoteràpia.

És per això que actualment el meu interès està centrat a acompanyar a adolescents i adults, en aquest espai i projecte multiprofessional, amb la voluntat d’acollir i escoltar activament cada persona que ho necessiti, des d’una actitud de respecte, confiança i seguretat.El llarg de la meva trajectòria professional, el que realment ha suposat una aportació significativa, ha estat ampliar la mirada i comprovar que l’enfocament integratiu em permet treballar no només des de la psicoeducació, l’àmbit cognitiu sinó també observar la resposta que el pensament està tenint en el cos i en les emocions, és a dir poder tenir en compte el discurs verbal acompanyat de les idees i com es tradueix simultàniament en el contacte afectiu i fisiològic de la persona. Apropant-nos definitivament cap a la connexió amb nosaltres mateixos i amb relació als altres i l’entorn.

Titulació

 • Trauma i Presència (Peter Bourquin i Carmen Cortés, Stage EOE, agost 2022)
 • Training Sistèmic en la Relació Terapèutica (Espai Obert Empordà, Desembre 2022)
 • Terapia Gestalt (l’Escola Gestalt Girona, homologada per l’ AETG, 2018 – 2021)
 • SAT I (Fundación Claudio Naranjo, Novembre 2017)
 • Teoria del Vincle (Jorge Barudy, Gabinet Tècnic DSO, juny 2015)
 • Orientació i supervisió de professionals i equips especialitzats, des del 2005. 
 • Intervenció i acompanyament especialitzat a persones adolescents, parelles i famílies, en diferents entitats i organismes des del 2002.
 • Teràpia Familiar (KINE Centre de Teràpia Familiar i de Parella Barcelona, 1989-1990)
 • Llicenciada en Pedagogia Terapèutica (Universitat Autònoma de Barcelona, 1984-1989)

Serveis

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?