Skip to main content
Terapia per adults

SERVEI

Teràpia per Adults

El procés terapèutic per a adults és un espai dedicat a la mirada interior i reflexió per a atendre diferents assumptes personals i situacions que necessitin d’atenció i cura per a trobar noves maneres de gestionar i relacionar-me. L’objectiu és que la persona trobi els seus propis recursos per a viure amb major benestar, la motivació per a començar teràpia pot venir de la curiositat d’autoconeixement i el creixement personal, també de la necessitat d’atendre situacions traumàtiques i que necessiten d’un acompanyament per a trobar una nova mirada, més amorosa i integradora.

Entenem que l’acte d’acompanyar té a veure amb una actitud d’escolta i respecte cap al propi procés de la persona. És des d’aquest lloc on pacient i terapeuta creguin junts un espai envolupant i segur per a tractar temes no resolts. Acompanyar es tractaria doncs d’una actitud de respecte, curiositat, i aprenentatge amb l’altre, més que de voler guiar, ensenyar, o dirigir el procés de la persona.

La teràpia pot ser útil per a adonar-te que parts de tu mateix necessiten ser ateses i des d’aquesta consciència aportar claredat per a dirigir la teva energia cap a un estat de benestar. Podent atendre temes intrapersonals, interpersonals o transpersonales que et generen algun tipus de bloqueig o conflicte.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?