Skip to main content

SOBRE NOSALTRES

Què és Cercle Vital?

Cercle Vital és un centre de nova creació que ofereix serveis d’atenció individual a través de professionals de l’àmbit terapèutic i el desenvolupament personal, amb la finalitat de fomentar la prevenció de la salut i l’autocura.

Amb l’objectiu de vetllar per l’autoregulació i l’aprenentatge, la nostra labor professional té en compte la història i experiència vital de cada persona, integrant en el seu camí la sanació i la cura no sols a través del seu desenvolupament personal sinó també a través del col·lectiu. Pel que, al seu torn, oferim activitats grupals que fomenten el desenvolupament de teixit social i el creixement personal, afavorint el desenvolupament de la consciència i els valors humans que ens permeten créixer i viure en comunió amb els altres.

Enriquim el nostre treball amb sinergies i col·laboracions que recullen i reuneixen eines útils en diferents formats, tallers i trobades que atenen el desenvolupament i mirada interior a través del joc, l’art i la consciència.

Quienes somos Cercle Vital

EQUIP

Qui som?

El projecte comença amb la reforma integral d’una antiga casa del poble a Sarrià de Ter, amb unes instal·lacions de nova creació i adaptades per a oferir els serveis de tractament individual, així com activitats grupals.

Té com a fundadors i promotors a Xavi Saiz i Mia Canals, que dirigeixen el centre atenent tant la part organitzativa de propostes, com a l’administració i gestió d’aquest. Assumint part dels serveis que s’ofereixen junt amb un equip de professionals de l’àmbit terapèutic i del desenvolupament humà.

TERÀPIES / ACTIVITATS / TALLERS

Què oferim?

A través del nostre equip de professionals oferim serveis per a atendre des dels més petits fins als més majors. I que abasten un gran ventall d’aspectes i simptomatologies del cos: musculars, osteoarticulars, posturals… així com aspectes psicofísics, psicosomàtics i psicoterapèutics.

A més, volem prevenir el bon estat de salut amb pràctiques d’autocura i a través d’activitats que afavoreixin l’autoregulació i la connexió amb el nostre centre, l’observació del nostre món interior, així com amb l’experiència de processos grupals.

Que te ofrece Cercle Vital
Que te ofrece Cercle Vital

COLABORACIÓ

Treballa amb nosaltres

Cercle Vital està format per un equip de terapeutes que comparteixen la visió i missió d’un projecte en comú. Estem oberts a la incorporació d’altres professionals que puguin secundar amb el seu saber fer i als qui ressonin la manera de treballar i visió d’un projecte de suport mutu i futur compartit.

Si vols conèixer-nos i proposar la teva col·laboració dins de l’equip, la teva proposta i iniciativa serà benvinguda i valorada per tot l’equip.

Gràcies pel teu interès.

CERCLE VITAL

Instal·lacions

Les instal·lacions de Cercle Vital se situen en una antiga casa de la població de Sàrria de Ter. La casa consta de planta baixa més dues altures i ha estat reformada expressament per a l’obertura del centre, disposa de 4 sales àmplies per a consulta individual i una sala d’activitats en planta alta de 70 m², totes elles amb llum natural. A més d’un bany per planta, el centre està dotat de zones comunes i pati interior amb sortida al riu per la seva part posterior.

SALES DE TREBALL

Lloguer d’espais

Oferim la possibilitat de lloguer de sales per a activitats professionals, tant per a consulta o despatx professional com per a l’organització de classes, tallers o esdeveniments.

Explica’ns com és la teva proposta, tenim diferents tarifes i maneres de col·laboració als quals pots acollir-te, si estàs buscant un espai prop de Girona pots consultar-nos i venir a visitar-nos sense compromís.

LOCALIZACIÓ

On som?

Ens trobem al centre de Sarrià de Ter, població contigua amb la zona nord i Barri Vell de la ciutat de Girona. Situats en una de les vies principals del poble, al Carrer Major de Sarrià 60, molt prop de l’ajuntament amb fàcil accés tant si vens de Girona com dels voltants com el Pla de l’Estany o l’Alt Empordà. Amb facilitat per aparcar a tan sols 2 minuts del centre, trobaràs diferents zones gratuïtes de pàrquing. Així com, pots fer ús de la línia L6 d’autobusos de Girona que té parada a la mateixa porta.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?