Skip to main content

SERVEI

Teràpia de parella

Avui dia sabem que no hi ha un únic model d’estimar i de relacionar-nos i que és un desig natural, sentir afecte i voler sentir-nos estimats.
Com a éssers humans, necessitem formar part i vincular-nos gaudint d’una estabilitat afectiva, tingui les característiques que tingui.

És habitual que les relacions que establim, passin per diferents fases i puguin entrar en crisis o que hi hagi algun bloqueig que no permeti avançar de forma fluïda.

L’espai de teràpia de parella, ofereix un entorn segur, neutre i confidencial pels dos membres de la parella, on abordar necessitats, desitjos i preocupacions, sent una oportunitat per créixer i millorar, des del respecte a la singularitat. Tenint en compte que la parella és un sistema, serà important que cadascun dels membres pugui parlar i escoltar el que l’altre persona necessita dir, centrant-nos en la dinàmica de la relació, i tocant aspectes claus de la comunicació amb l’objectiu d’assolir un estat de comprensió i connexió profunda que sigui satisfactòria per ambdós.

Terapeutes

LÍDIA PUIG

Preu consulta: 60 € / 1 hora
Reservar cita:  697 930 803

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?