Skip to main content

EQUIP

Lavinia Martorano Vila

TERÀPIA GESTALT | TERÀPIA CORPORAL I ENERGÈTICA

Hola, em dic Lavinia Martorano Vila, sóc Terapeuta Gestalt, Corporal i Energètica, Actriu, Educadora Social i Tallerista.

D’ençà que recordo, ja de petita, he tingut interès en tot el que fa referència al món de l’expressió, el teatre em servia per expressar el que no m’atrevia a expressar a la vida, ja que la infància va ser complicada. I alhora em feia viatjar a altres realitats, altres mons imaginaris i gaudir del fet de crear alguna cosa que pugui servir també per connectar internament amb allò que sóc i externament amb les persones, amb la humanitat, amb les vivències que d’una manera o altre es transformen en universals. Recordo quan estudiava la carrera d’Art Dramàtic que les dues coses que gaudia més eren el treball corporal, que em va servir per adquirir eines diverses i profundes de consciència i expressió, i els assajos, ja que podia investigar i donar vida a través del meu sentir a cada personatge i per tan també a entendre’m una mica més a mi i als altres.
Va passar temps abans no me’n vaig adonar del per a què feia teatre i vaig estar anys en la inèrcia de buscar feina i treballar d’actriu i d’educadora social, vivint moments molt bonics i d’altres més durs. Va arribar un moment a la meva vida a on em sentia esgotada. Resultava que tenia, en les àrees importants de la meva vida, conflictes recurrents i una sensació d’estancament que no sabia com resoldre: tan a nivell professional, de parella com familiar. Les ganes i la necessitat d’ajudar-me a mi mateixa em van portar a començar un procés personal de Teràpia. Aquí va començar a canviar la meva vida. Vaig descobrir un món apassionant que em va aportar la gran possibilitat d’entendre’m, podent contactar amb les meves necessitats i decidint com em volia cuidar. Anava descobrint què sentia, quines eren les coses que realment em van marcar i com em van marcar, influenciant la meva manera d’actuar, de pensar i de sentir. Em vaig anar obrint al meu propi acompanyament, entenent tot el que m’havia afectat a la vida i encara carregava. La teràpia em va ajudar a obrir i anar alliberant tot això d’una manera respectuosa, amorosa i sobretot acompanyada. Va ser en aquest procés a on vaig decidir començar a estudiar la Formació Completa de Teràpia Gestalt ja que és molt experiencial, creativa (incloent l’art en la teràpia) i global: té en compte el pla corporal, emocional, mental i transpersonal.

A l’inici volia indagar més en tot aquest món i ho feia des d’un interès únicament personal d’ajudar-me. Però a mesura que anava formant-me vaig anar descobrint el potencial i la voluntat d’ajudar als altres connectada amb el desig de que els hi pogués servir tan com em serveix a mi. La teràpia m’ha donat la possibilitat d’anar-me entenent i abraçant, generant molt més benestar personal, alliberant creences, emocions, sensacions i malestars, també físics, per a poder ser més jo, és a dir estar més en equilibri i coherència amb el que realment sento, penso i vull. M’apassiona l’exploració i els viatges cap a l’interior d’una mateixa, entendre el meu inconscient i redescobrir-me. Com més m’hi endinso, més valoro tot el que s’hi pot trobar i m’omple de joia també poder ajudar als altres en aquest sentit, amb totes les eines que tinc a l’abast. Sumant tot el meu coneixement sensorial, energètic, intuïtiu, creatiu i artístic amb el terapèutic, ja que com he anat descobrint, són grans companys de viatge. Per a mi viure plenament és viure conscientment i la teràpia, a través de l’acompanyament és l’acte més amorós i transformador que hi ha cap a un mateix/a.

A part de la Formació de Teràpia Gestalt i les formacions reglades que es nombren en el següent apartat he realitzat el Curs de Moviment Piscocorporal sobre Centres d’Energia ( Sistema Rio Abierto, Mariano Castillo, 2023), Sessions de Treball Corporal Integratiu amb Punto de Encuentro ( Luis Carbajal, 2020-2023), Curs de formació en la Teràpia Energètica LNT® ( Mètode Schwiderski, 2023), Cursos de Canalització i Creixement Espiritual amb Luz y Conciencia, 2020-2021 i actualment Formació en Chamanisme a Luz y Conciencia.

Titulació

 • Terapeuta Gestalt (Formació en Teràpia Gestalt a l’Institut Integratiu  de Barcelona, 2019-2022)
 • Especialització en Teatre i Gestalt ( Institut Integratiu, 2023)
 • Programa SAT Intro i SAT 1 (Fundació Claudio Naranjo, 2019)
 • Curs del Programa MSC (Mindfulness i Autocompassió, amb Esther Martínez Lozano, 2022)
 • Focusing Nivell 1 i Nivell 2 (Difundiendo Focusing, formació avalada per The International Focusing Institute, 2023-2024)
 • Actriu (Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, 2005-2010)
 • Educadora Social (Diplomada a la UdG, 1998-2001)

Serveis

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?