Skip to main content

EQUIP

Lavinia Martorano Vila

Terapeuta Gestalt, Transpersonal i Energètica

D’ençà que recordo ja de petita, he tingut interès en tot el que fa referència a l’expressió, el teatre em servia per expressar el que no m’atrevia a expressar a la vida, ja que la infància va ser complicada. Em feia viatjar a altres realitats, altres mons imaginaris i gaudir del fet de crear alguna cosa que pugui servir per connectar internament amb allò que sento i externament amb les persones, amb la humanitat, amb les vivències que un cop compartides es transformen en universals.

Vaig estar anys en la inèrcia de buscar feina i treballar d’actriu i d’educadora social, vivint moments
molt bonics i d’altres més durs. Va arribar un moment a la meva vida a on em sentia esgotada. Tenia, en les àrees importants conflictes recurrents i una sensació d’estancament que no sabia com resoldre: tan a nivell professional, de parella com familiar. Les ganes i la necessitat d’ajudar-me a mi mateixa em van portar a començar un procés personal de teràpia. Vaig descobrir un món que em dóna la possibilitat d’acostar-me a mi mateixa, comprendre’m, acceptar-me amb les parts lluminoses i també les fosques, descobrir a cada pas, a cada etapa, qui sóc, què vull, donar-me la possibilitat de SER, en definitiva, un camí cap a la meva autenticitat i llibertat, la meva Essència.

Sento que és un viatge, el més important i poderós que he pogut fer i un compromís cap a mi mateixa que no té fi si jo no vull que en tingui.

Alhora m’omple de sentit i de gratitud estar al servei, acompanyant a altres persones a fer el seu propi camí i procés terapèutic amb les eines que tinc a l’abast, amb les quals confio i sento que hi connecto i que en el meu camí m’han ajudat i m’ajuden profundament aportant-me elements essencials per a poder transitar processos, passos i etapes personals. Aquestes són l’acompanyament emocional a través de la teràpia gestalt, el treball terapèutic de connexió i consciència a través de la sensació sentida corporal (focusing), la connexió amb l’espiritualitat i la teràpia energètica i transpersonal per a poder treballar a nivell holístic amb el nostre ser i acostar-nos a la nostra essència.

Sento que cada persona i cada procés té unes necessitats concretes i que les diferents teràpies estan
al servei del que la persona necessita i del que vagi sorgint a cada pas en el mateix transitar, podent fer un treball integratiu amb diverses tècniques o centrant-nos amb quelcom més concret segons la necessitat.

A part de la Formació de Teràpia Gestalt i les formacions reglades que s’anomenen en el següent
apartat he realitzat el Curs de Moviment Psicocorporal sobre Centres d’Energia (Sistema Rio Abierto, Mariano Castillo, 2023), Sessions de Treball Corporal Integratiu amb Punto de Encuentro (Luis Carbajal, 2020-2023), Formació com a terapeuta capacitada en la Teràpia Energètica LNT® (Mètode Schwiderski, 2023), Cursos de Canalització i Creixement Espiritual amb Luz y Conciencia, des del 2020 i Formació en Xamanisme i Sanació a Luz y Conciencia (2023, 2024).

Titulació:

  • Terapeuta Gestalt (Formació en Teràpia Gestalt a l’Institut Integratiu de Barcelona, 2019-2022)·
  • Especialització en Teatre i Gestalt (Institut Integratiu, 2023)
  • Programa SAT Intro i SAT 1 (Fundació Claudio Naranjo, 2019)
  • Curs del Programa MSC (Mindfulness i Autocompassió, amb Esther Martínez Lozano, 2022)
  • Focusing Nivell 1, 2 i 3 (Difundiendo Focusing, formació avalada per The International Focusing Institute, 2023, 2024)
  • Actriu (Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre, 2005-2010)
  • Educadora Social (Diplomada a la UdG, 1998-2001)

Teràpies

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?