Skip to main content
Comunicación Noviolenta

Inici 19 OCTUBRE

Formació en Comunicació Noviolenta

La Comunicació NoViolenta (endavant CNV) podria ser definida com un mètode d’aproximació a la comunicació, no obstant això, a través d’ella el que s’aconsegueix és molt més que millorar la comunicació. És un conjunt de principis, actituds, habilitats i tècniques associades que permeten a les persones relacionar-se (amb elles mateixes i amb les altres) d’una forma nova, més honesta, clara i, amb el pas del temps, més fluida.

La CNV és un mètode de relació amb els altres i de pensament basat en el paradigma de la col·laboració. La implementació dels seus principis mira d’afavorir la visió de l’altre com un aliat i promoure una col·laboració més efectiva, removent obstacles i resistències. Es basa en una visió holística de l’ésser humà i de la seva naturalesa basat en la psicologia humanista.

La CNV neix gràcies a Marshall Rosenberg, qui va començar a esbossar-la als anys 60. Avui s’ensenya a nivell mundial, sent aplicada en diferents contextos de relacions entre essers humans.

Pel que implica a la pràctica de la CNV, aquesta pot ser organitzada al voltant d’aquests aspectes pràctics:

· CREAR CLAREDAT: ser conscients que no sempre el missatge enviat és igual al rebut.

· PRIORITZAR LA CONNEXIÓ: ser conscient de com les nostres paraules, les nostres actituds i les nostres accions impacten en les relacions.

· FOCUS EN LES NECESSITATS: buscar el propòsit i el valor, el principi implícit i compartit entre les parts, el principi que està darrere de l’acció de qualsevol persona, per a entendre millor que és important per ella i establir així les bases d’una col·laboració.

· APRECIAR LA RECIPROCITAT: considerar les necessitats de cadascun i buscar solucions que funcionin per a tots. Apreciar a les persones que diuen “No” al que no funciona per a elles, i triar conscientment quan dir “Si”.

· SER CONSCIENT D’UN MATEIX I EMPODERAT: conrear consciència del que ens succeeix dins, prestant especial atenció a les necessitats i a les emocions. Recordar-nos que tenim capacitat per a prendre decisions de forma autònomes.

La comprensió intel·lectual del procés de Comunicació NoViolenta no és suficient per a mesurar el seu poder, i per a poder integrar-ho i utilitzar-ho. Aprendre CNV requereix, més enllà de llegir llibres o mirar vídeos sobre CNV, viure el procés a través de la pràctica i l’experimentació en interaccions amb uns altres.

Aquesta formació pot ser d’interès per a professionals de l’acompanyament, professorat, persones que tenen graus de lideratge, persones que estan en el món de la criança,…

PROGRAMA de 3 mòduls / Cada mòdul serán 3 dissabtes.

9 dissabtes a la tarda +  classes pràctiques ONLINE

PRESENCIAL un dissabte al mes d’octubre 2024 a juny 2025 de 16.00 a 21.00 h

Sessions ONLINE (classes pràctiques) dimecres de 19:00 a 21:00 h

Pràctiques mòdul 1:
30/10/24
27/11/24
Pràctiques mòdul 2:
29/01/25
26/02/25
26/03/25
Pràctiques mòdul 3:
30/04/25
28/05/25

REQUERIMENTS PER PARTICIPAR
 1. El curs d’introducció a la CNV té una durada total de 45 hores que es reparteixen en tres mòduls de 15 hores cadascun.
 2. Cada mòdul és una continuació de l’anterior, i per tant és necessari cursar els 3 mòduls de manera consecutiva per a obtenir el Certificat de la formació.
 3. Les sessions es realitzaran un dissabte mensual. I intercalades amb les sessions, realitzarem una sessió en línia de 2 hores per a dubtes i pràctiques.

DATES

19 OCTUBRE 2024
16 NOVEMBRE 2024
14 DESEMBRE 2024
11 GENER 2025
15 FEBRER 2025
22 MARÇ 2025
12 ABRIL 2025
10 MAIG 2025
14 JUNY 2025

Un dissabte al mes de 16.00 a 21.00 h
+ sessions en línia pràctiques

PREUS

PREU PROGRAMA COMPLET
750 €

DESCOMPTES PER INSCRIPCIÓ ANTICIPADA

Abans del 31/08/24: 635 €
Del 01/09/24 al 15/09/24: 695 €
A partir del 16/09/24: 750 €

Possibilitat de pagament fraccionat, envia’ns un correu electrònic a info@cerclevital.com

Inscripció

Facilita

Angeles Gordillo

ÁNGELES GORDILLO

Formadora certificada pel CNVC- Center for Nonviolent Communication. I reconeguda per la ACNV- Associació per la CNV a Espanya.
També formo part de la plataforma de persones formadora en CNV a Catalunya (www.cnvcatalunya.com).

Acompanyo equips i organitzacions no governamentals en processos de transformació interna i en el desenvolupament de projectes per a la transformació social.
A més de realizar Acompanyament individual.

Especialitzada en llenguatges escènics participatius i d’alta proximitat. Aprofito les meves eines artístiques en la creació de contextos que permetin el diàleg.

Durant més de 10 anys vaig ser pallassa d’hospital i coordinadora del proyectes de l’entitat Xaropclown. Durant aquest període vaig desenvolupar projectes d’acompanyament a persones amb demències a més de realitzar una línia formativa en humanització hospitalària destina als equips de professionals de la salut.

M’apassiona veure aflorar la humanitat que ens habita. I crec profundament de la possibilitat de generar un canvi social basat en les cures.

Dirigit a

Dirigit a persones que tinguin interès a aprofundir i explorar a nivell comunicatiu i relacional.

Certificació

La formació és reconeguda com a dies d’entrenament pel CNVC per a les persones que desitgin realitzar el procés de certificació per a arribar a ser formadores certificades de CNV.

Més informació

Per a més informació escriu al nostre correu electrònic

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?