Skip to main content

EQUIP

Xavier Saiz Sabrià

Osteopatia i Fisioteràpia / Teràpia Gestalt

Em dic Xavier Saiz, després de néixer i viure a Girona tota la vida em vaig traslladar a Vilamarí, on actualment visc en un entorn immillorable, en contacte amb la naturalesa.

En l’àmbit personal, em sento una persona molt afortunada i estimada, i després de molts anys de buscar i buscar, sento estar transitant el meu propi camí. M’agrada parar esment i acció en l’àmbit del creixement personal, reconeixent que encara em queda molt per aprendre. Així, en comunió amb la vida, continuo creant i donant gràcies a les persones que m’acompanyen i de les quals em nodreixo. Agraït i en pau amb un passat, replet de moments i decisions que fa que sigui qui soc.

Estic format en osteopatia, fisioteràpia i teràpia Gestalt. Des de l’any 2008 em dedico al món de la salut acompanyant a persones a recuperar i millorar el seu benestar.

La meva passió per comprendre l’ésser humà en la seva globalitat m’impulsa a continuar aprofundint en el coneixement de noves disciplines, integrant l’aspecte físic i emocional, amb una visió holística. Paral·lelament vaig iniciar un procés intern d’autoconeixement a través de la teràpia que a poc a poc he anat integrant en l’aspecte professional.

Actualment, la vida em dona l’oportunitat de crear Cercle Vital, un espai on continuar aprenent, juntament amb un Equip i un mateix propòsit, acompanyar i aportar més benestar a la vida de les persones. M’agradaria que Cercle Vital, pugui retornar a la vida d’altres persones, aquesta cosa que la vida m’ha aportat a mi. L’oportunitat d’una transformació personal que em permet avui viure una vida més plena, més conscient, i en coherència amb el que soc.

Aquest projecte és la comunió entre la meva vida professional i personal, comprenent que separar-ho és separar-me, i que la salut passa per la integració, per a continuar caminant cap a la coherència i retrobant el meu Centre.

Titulació:

 • Des del 2020 formant-me en Educació Somàtica del Moviment (Movimiento Atlas, 2020 Saragossa)
 • Teràpia Gestalt (Escola Gestalt Girona, 2018-2021)
 • Osteopatia (ECO Barcelona – Escola Concepte Osteopàtic, 2011-2016)
 • Postgrau en Inducció Miofascial (Andretj Pilat, Uni. Ramon Llull-Blanquerna Barcelona, 2012-2016)
 • Diplomat en Magisteri d’Educació Física (Universitat de Girona, 2008-2011)
 • Diplomat en Fisioteràpia (Universitat de Girona- EUSES Garbí, 2005-2008)

Serveis

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?