Skip to main content
Acompanyament integratiu

SERVEI

Acompanyament integratiu

L’acompanyament integratiu combina diverses eines i pràctiques terapèutiques per adaptar-se a les necessitats que la persona estigui transitant en aquell moment de vida. Ens permet fer un abordatge complet de diferents aspectes del ser i amb això, anar-los treballant a mida que avancem en el procés terapèutic.

Per poder abordar i integrar els aspectes emocionals, corporals i espirituals és important que posem consciència en la connexió inseparable que aquests tenen entre sí. És per això que diposar de varis enfocs amb els que anar-los elaborant ens permet desxifrar la nostra informació en els diferents llenguatges que aniran obrint diferents camins interns per aquesta comprensió integrativa de nosaltres.

En general i depenent de cada persona, ens situarem en un eix troncal de treball, que ens guia i sosté el procés que pot incloure dues o més eines principals i a elles les acompanyen d’altres complementàries que sumaran en el moment que es necessitin ja que, tot i tenir-ne vàries a disposició també és important tenir en compte que la integració no serà millor per la quantitat de tècniques treballades sinó per una bona distribució en el temps i l’espai d’aquestes, per tal de no omplir-nos d’informació i que la que tinguem arribi a bon lloc. Així anirem sentint la sensació de benestar, comprensió i sanació integrativa que és, sobretot, la intenció que aquí tenim.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?