Skip to main content

EQUIP

Olga Palacin Marfil

Osteopatia i Fisioteràpia Nadó-Pediàtrica

L’interès per la salut i el benestar de les persones més que per la malaltia i els protocols em van portar a l’osteopatia per complementar la meva trajectòria professional des de fa més vint anys. Gran part de la meva trajectòria professional, ha estat dedicada en el meravellós món de l’infant i el miracle de la vida. On el meu camí professional en l’atenció del desenvolupament infantil i atenció precoç conjuntament amb l’Osteopatia faig un tancament del cercle, per una mirada global i integrativa de la vida, en totes les seves dimensions. I el camí continua…

Els coneixements són fonamentals, però cal treballar des del cor, perquè així ho sento, així m’agrada complir amb la meva feina, d’una altra forma no tindria sentit per mi.

Titulació:

  • Osteopatia DO (ECO Escola del Concepte Osteopàtic –  Regulació Europea, 2016-2021 Barcelona)
  • Diplomatura Fisioteràpia (Universitat UVic 2000-2004, Catalunya)
  • Tècnic superior en radiodiagnòstic per la imatge i medicina nuclear (Centre Roger de Llúria 1996-1999 Barcelona)
  • Formació Postgrau nounat – pediàtric.
    *Postgrau Osteopatia d’Embriologia Morfodinàmica 4 Nivells. (ECO-Fundació per la Salut 2021-2023, Barcelona)
    *Postgrau Osteopatia Pediàtrica 4 nivells i acompanyament clínic amb mirada biodinàmica des dels primers dies de naixement fins als set anys (ECO-Fundació per la Salut, 2021-2023 Barcelona)
    *Postgrau Fisioteràpia Neurologia Pediàtrica. Diagnòstic i atenció precoç del desenvolupament psicomotriu de 0 a 6 anys (Universitat Ramon Llull  2006-2007, Blanquerna)

Teràpies

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?