Skip to main content
Osteopatia i fisioterapia

SERVEI

Osteopatia i Fisioteràpia

L’osteopatia és alhora una ciència i un art, la qual atén la persona de forma global (holística). Aquesta visió integral del cos humà, permet retornar l’equilibri, alliberar les tensions i millorar els dolors.

A través del tacte es realitzen manipulacions i ajustaments específics amb la intenció d’optimitzar la mobilitat dels diferents teixits, òrgans i estructures del cos, reactivant així els processos interns d’autoregulació, moltes vegades interferits per els hàbits de vida, l’estrés, lesions antigues, traumatismes, accidents, o dolors crònics i aconseguir així recuperar l’equilibri intern (l’homeòstasi).
Aquests canvis es tradueixen en un millor benestar físic i també mental, ja que Cos, Ment i Emoció són 3 aspectes interrelacionats de la persona. D’aquí el concepte holístic.
Per aquest motiu l’osteopatia és una manera d’acompanyar-te absolutament complementària amb altres disciplines, ja sigui la medicina convencional o altres enfocaments que tinguin en compte la totalitat de la persona.

Un canvi nutricional o un acompanyament psicoterapèutic, pot afavorir el tractament osteopàtic. En altres casos farà falta alguna pauta d’exercicis específics o complementar-ho amb altres professionals. Cada cas es valora de manera individualitzada.

Pots beneficiar-te’n en la millora del dolor i la postura, els processos digestius, el descans, l’estat anímic i recuperar l’energia vital, ja que tot el cos funciona com a una unitat indivisible i des de l’osteopatia optimitzem la seva funció, permetent que sigui més fluïda i més lliure.

Vols deixar-nos un missatge?

  Subscriu-te al newsletter

   CERCLE VITAL
   Carrer Major de Sarrià, 60
   Sarrià de Ter – 17840 Girona

   Pedido0
   No hay productos
   Continuar comprarndo
   0
   Open chat
   Hola 👋
   Com podríem ajudar-te?