Skip to main content
Osteopatia i fisioterapia pediatrica nado

SERVEI

Osteopatia y Fisioteràpia Pediátrica – Nadó

El nounat ha viscut una història dins del centre de la mare i ha tingut unes vivenciés durant el període de gestació, el part i el naixement. El seu camí a la vida extrauterina, donar vida en tots els sistemes de connexió és un estrés fisiològic important, possiblement el major de la nostra existència.

Aquests nivells d’estrès a vegades es mantenen en el temps després del naixement i suposen la causa d’alguns problemes funcionals que s’etiqueten com “còlics o irritabilitat”. Altres vegades aquest nerviosisme és dependent de sensacions doloroses o anòmales com és el cas del reflux o la disquèzia.

El bebè expressa el seu malestar des de l’única forma que sap, mitjançant el plor i és crucial saber interpretar i entendre el que està passant. Equilibrar el sistema nerviós i la seva influència en la globalitat del sistema. És la base de l’OSTEOPATIA per millorar la causa d’aquests problemes.

Un altre motiu de consulta habitual són les alteracions cranials, per la influència de la posició del bebè en l’úter o pels traumatismes associats durant el naixement com els fòrceps i la ventosa. Plagiocefàlies, cefalohematomes, fractures de la clavícula. Ajuden amb els tractaments símptomes del bebè i millorar el funcionament neuromusculoesquelétic. 

L’osteopatia és l’art de saber tocar. A través del tacte l’osteòpata estimula les zones del cos del bebè que necessita moviment. Així, a aconseguir la relaxació de l’àrea de tensió i millorar la funcionalitat. L’Anàlisi de la funció dels ossos del crani i de la cara junts amb l’equilibri de la columna cervical i lumbosacre són la base de treball osteopàtic fins als sis mesos.

Millorem la teva salut i la del teu bebè en cada visita. El tractament està basat en el seguiment clínic. Actuem en els moments claus segons les vostres necessitats.

TRACTAMENT OSTEOPÀTIC
CONTROLS CRANI VERTEBRAL I DESENVOLUPAMENT NEUROSENSORIAL

1 SETMANA / 21 DIES / 2 MESOS / 3,5 MESOS / 6 MESOS / 9 MESOS / 12 MESOS

SOLUCIÓ A LES PATOLOGIES

CÒLIC LACTANT, IRRITABILITAT, REFLUX GASTROESOFÀGIC, DISQUÈZIA LACTANT
PLAGIOCEFÀLIA, TORTICOLIS I ASIMETRIES

TRACTAMENT OSTEOPÀTIC
CONTROL COLUMNA VERTEBRAL I DESENVOLUPAMENT NEUROMOTOR

Dos anys / tres anys / quatre anys / cinc anys / sis anys / set anys

SOLUCIÓ A LES PATOLOGIES

RESPIRATORI, DIGESTIU, OROFACIAL, TRAUMATOLÒGIC, ALTERACIÓ DE LA PETJADA I POSTQUIRÚRGICS

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?