Skip to main content
Gestalt corporal y energetica

SERVEI

Teràpia Corporal i Energètica

Visc la Teràpia com l’acte d’encaminar-nos cap al nostre benestar, contactant amb la nostra saviesa interna i acostant-nos a les nostres potencialitats.

La teràpia corporal i energètica convida a tractar a nivell físic, emocional, mental i energètic allò que ens frena i/o impedeix el nostre benestar. Desbloquejant els conflictes i les traves que es troben en l’inconscient, alliberant-los i augmentant per tan, la capacitat d’auto-cura i sanació i obrint la consciència en diferents plans, provocant canvis molt positius en nosaltres. Ajudant a alinear el pensament, el sentiment i l’acció.

És una teràpia molt completa ja que com he comentat es treballa a diferents nivells, abraçant la nostra totalitat. En les teràpies energètiques que proposo treballo amb la persona entenent que en nosaltres s’interrelacionen constantment totes aquestes dimensions i per tan en el camí cap a la sanació és clau treballar conjuntament amb totes elles. En aquestes teràpies sovint es treballa amb el cos, ja que és el punt d’unió entre matèria, energia i inconscient. Està connectat amb la part més intuïtiva i sabia de nosaltres. En el cos queden impreses les experiències vitals que ens han marcat, els conflictes de vàries tipologies que pot portar la persona de tal manera que igual que sentim les emocions directament en el nostre cos, en forma de sensacions concretes, també hi ha una interrelació entre el cos i el psiquisme. El cos, per exemple, sol emmalaltir o reduir la salud física i/o psíquica por memorias, bloquejos i conflictes emocionales que d’alguna manera no hem pogut resoldre ja que es troben en el nostre inconscient. Així doncs, és el que conté també el potencial per deixar anar i alliberar el que ens ha anat afectant, ja que hi és present en ell. El cos al acompanyar-lo i deixar que s’expressi, escoltar-lo i percebre’l permet detectar i realitzar un treball d’alliberació amb tot el que ens pot estar passant. Ell ens brinda la oportunitat de prendre consciència, alliberar i sanar a diferents nivells i per tant de realitzar un treball global tocant el pla corporal, emocional, mental, energètic i espiritual.

Amb aquest tipus de teràpia podem tractar qualsevol tema que vulguem treballar: bloquejos, fòbies, addiccions, traumes, pors, inseguretats, abundància… així com diferents molèsties físiques incloent tot tipus de malalties: estrès, angoixa, insomni, infeccions d’orina, migranyes, problemes i afeccions a la pell, ciàtica, diabetis, problemes de sol pèlvic, endometriosis, miomas, tensió en el diafragma, depressió, bruxisme, dolors corporals diversos, fertilitat…Són teràpies complementaries amb qualsevol tractament farmacològic. Les sessions també s’acompanyen d’una mirada gestàltica en l’acompanyament emocional que permet facilitar el procés a la persona amb tot el que vagi sorgint.

“El cos és a la vegada material i immaterial. Pots optar per experimentar el teu cos com una cosa física o com un sistema d’energia, transformació i intel·ligència. Hi ha alguna cosa més que química en la nostra vida, doncs la consciència té una gran importància en el nostre benestar.”
Deepak Chopra

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?