Skip to main content
Inici NOVEMBRE 2024

2ª Edició Orígens

PROGRAMA DE 6 SESSIONS + STAGE de tancament de 3 dies

La presa de consciència de l’herència familiar dóna l’oportunitat d’explorar les arrels del llegat i com aquest influeix en les nostres vides. En aquest taller t’oferim l’acompanyament en aquest bonic viatge als teus orígens.
Avui en dia, que ens duguem tants anys amb els pares i potser no hem conegut els nostres avis, es fa més necessari que mai recuperar els nostres orígens. Soms fets del que els nostres ancestres varen ser i sempre existeix un fil conductor en la família per actualitzar i honrar.
A través de la mirada sistèmica I gestàltica, analitzarem les creences, valors, secrets, patrons i històries transgeneracionals que impacten en les relacions i decisions actuals. Et volem acompanyar a fer teu el que t’ajuda a créixer i desfer els nusos que ho interrompen a fi de prendre el comandament de la teva vida i definir millor el teu propòsit.
Mitjançant reflexions personals i propostes experiencials, aprofundirem en la comprensió dels orígens familiars i com aquests poden ser explorats i transformats. A través d’un ambient càlid i de suport, guiarem la investigació de les històries, les tradicions i els patrons familiars que han estat transmesos de generació en generació. Comprendre com la identitat individual es connecta amb el llegat i com aquest pot esdevenir positiu i saludable per a les futures generacions.

Metodologia:
Aquest taller tindrà un enfocament intimista i personal, en petit grup per facilitar una connexió més profunda. Les sessions combinaran compartir en cercle, activitats d’escriptura reflexiva i tècniques de visualització. Fomentarem un ambient respectuós i confidencial perquè us sentiu còmodes a l’hora de posar en comú les vostres experiències.
El taller combinarà l’exploració activa que duràs a terme de la teva història i narrativa familiar, amb propostes terapèutiques, corporals, arterapèutiques i de moviments sistèmics.

Material:
Et proporcionarem el material de suport que es requereixi per les diferents propostes corporals, d’arteràpia, etc. També facilitarem recursos de lectura i exercicis d’autoexploració per aprofundir en el procés de descobriment personal. Proposem dur un quadern personal per diari de viatge.

El programa ORÍGENS convoca a un grup de desenvolupament personal tancat amb el qual treballarem al llarg de 6 SESSIONS MENSUALS de 4 hores + STAGE de tancament de 3 dies

DATES

9 Novembre 2024
11 Gener 2025
8 Febrer 2025
8 Març 2025
12 Abril 2025
10 Maig 2025

HORARIO
Dissabtes 9:30 a 13:30 h

STAGE:
14 JUNY 2025 (matí i tarda)
15 JUNY 2025 (matí)

PREUS

PREU PROGRAMA COMPLET
750€

DESCOMPTES PER INSCRIPCIÓ ANTICIPADA

Abans del 31/08/24: 635 €
Del 01/09/24 al 15/09/24: 695 €
A partir del 16/09/24: 750 €

Hi ha la possibilitat de fer el pagament fraccionat: envia’ns un correu electrònic a info@cerclevital.com

Inscripció

Facilita

El taller serà facilitat per professionals amb experiència en teràpia gestalt, acompanyament familiar, coneixements en psicologia I dinàmiques corporals, arteràpia I moviments sistèmics.

Mª JOSÉ GUZMÁN

Treballadora social en l’àmbit de la salut mental. Terapeuta sistèmica-gestalt amb llarg recorregut en l’acompanyament de persones, parelles I famílies. Formada en l’Escola de Teràpia Familiar de BCN, Escola de Gestalt de Girona, en el Programa SAT I Treanning sistèmic a l’EOE. També facilitadora de rituals per Mujer Cíclica.

LIDIA PUIG

Des de sempre he sentit una motivació clara en el tracte i la comunicació amb les persones apropant-me a les seves històries de vida. Des d’aquesta facilitat per empatitzar, vaig decidir llicenciar-me en Pedagogia Terapèutica, amb la voluntat de poder connectar amb infants, adolescents, dones i famílies en programes i Serveis relacionats amb l’acompanyament i relació d’ajuda.

ERNEST ROSSELL

Artista, pintor, col·laborador a La Mercè (E.M.A.Girona), terapeuta gestalt col·laborador de l’Escola de Gestalt de Girona (Eggi) i l’Escola de Gestalt de Figueres (eoe). Arterapeuta i formador per l’eaM (Barcelona). Coordinador i supervisor de projectes (Ajuntament de Girona, CRAE Ter, Escola Verd). Docent de l’ICE (Udg). President de l’Associació Catalana d’Arteràpia

SERGI GÓMEZ

Terapeuta Corporal format en Diafreo (Teràpia Corporal d’Integració) y Terapeuta Gestalt EOE i Institut Gestalt Barcelona. Post-Grau en Coaching, Institut Gestalt Barcelona. Diplomat i Post-Graduat en Homeopatia, Institut Homeopàtic de Catalunya

MIQUEL SÀNCHEZ

Creador de @encuentro.con.uno.mismo, amb més de 20 anys d’experiència portant grups de Constel·lacions Familiars.

Dirigit a

Aquest taller està dissenyat per a persones que desitgin explorar les arrels familiars i el llegat personal des d’una perspectiva emocional i psicològica. No es requereix cap coneixement prèvi de teràpia.

Més informació

Per a més informació i inscripcions escriu al nostre correu electrònic.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?