Skip to main content
Programa Acostat
ELS DIMECRES

Meditació

La pràctica:

La primera part de les classes estarà dedicada a alguns moviments físics i postures bàsiques de ioga per a relaxar-se i facilitar la meditació (10-15 minuts)
Seguiran pràctiques de respiració i visualització per a pujar el nivell energètic i enfocar la ment (15-20 minutos).
La part principal estarà dedicada a la meditació (30-40 minuts).

Quin tipus de meditació?

S’han donat molts noms a la meditació segons la tradició (meditació no dual, *transpersonal, transcendental, etc). En les classes seguim una línia de meditació simple sense posar-li paraules majors que sovint confonen més del que ajuden.

“A l’hora d’entrar en el món interior de tu *mism@ el més simple és el que més funciona.”

Quins són els efectes de la meditació?

 • Habitar en l’estat interior de calma, claredat i presència.
 • Re-prendre el contacte amb la veritable emoció i sensació, per a reintegrar el que sembla estar bloquejat, aprenent a sentir l’emoció sense deixar-se portar per ella.
 • Augmentar la creativitat espontània.
 • Millorar la qualitat de vida en general

Facilita

FEDERICO SATYAM

Graduació de quinesiología Inef
Professional certificat com naturopata
Instructor de Tai Xi
Estudis i retirs de meditació.
Estudis i pràctiques de sonoterapia

El meu enfocament en aquest curs és fer-te sentir còmode i capacitat en la teva pràctica de meditació. No importa si ets nou en això o ja tens experiència, el meu objectiu és guiar-te a través de tècniques efectives que s’adaptin al teu estil de vida únic. Junts, explorarem com la meditació pot millorar la teva concentració, reduir l’estrès i fomentar un major autoconeixement.

veure més

Hola! Soc Federico, un apassionat de la meditació i el benestar. El meu viatge en el món de la meditació va començar fa anys, quan em trobava a la recerca de pau i claredat enmig de l’agitació diària. Al llarg dels anys, he explorat diverses tècniques i enfocaments de meditació que m’han brindat no sols calma interior, sinó també una profunda comprensió de mi mateix.

El meu camí en la meditació m’ha portat a estudiar amb diversos mestres, aprendre d’antigues tradicions i adaptar aquests ensenyaments a la vida moderna. Combinant la meva experiència en meditació amb la meva passió per ensenyar, he creat aquest curs amb l’objectiu d’ajudar-te a descobrir els beneficis transformadors de la meditació.

Al llarg de la meva vida, he enfrontat desafiaments que m’han permès aplicar els ensenyaments de la meditació en situacions reals. Des de bregar amb l’estrès laboral fins a superar moments difícils, he experimentat com la meditació pot brindar-nos eines poderoses per a manejar qualsevol circumstància amb calma i claredat.

ACTIVITAT SETMANAL
DIMECRES 18:45 a 20:00 h

PREU TRIMESTRAL:
130€

PREU MENSUAL:
50€

PREU SESSIÓ:
15 €

Dirigit a

Quoalsevol persona amb interés per:

 • Habitar en l’estat interior de calma, claredat i presència.
 • Re-prendre el contacte amb la veritable emoció i sensació, per a reintegrar el que sembla estar bloquejat, aprenent a sentir l’emoció sense deixar-se portar per ella.
 • Augmentar la creativitat espontània.
 • Millorar la qualitat de vida en general

Inscripció

Per a més informació i inscripcions escriu-nos per correu electrònic.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?