Skip to main content
Programa Acostat

ELS DIJOUS

Mètode Feldenkrais

A les lliçons d’Autoconsciència a través del moviment (ATM), l’instructor guia verbalment els alumnes a través de seqüències de moviment que segueixen una lògica interna i funcional, acompanyades de propostes d’autoexploració relacionades amb la seqüència.
L’alumne desenvolupa l’atenció, la percepció, la curiositat, l’autoconeixement, fent un procés d’autoconsciència. Augmenta la seva capacitat d’auto percebre’s, de reconèixer una millor organització per a l’acció que desitgi realitzar i més enllà de la lliçó, una millor organització de si mateixos a partir del moviment.

Les lliçons tenen com a punt de partida la comoditat i la reducció de l’esforç, abasten des de funcions simples fins a activitats altament complexes i sofisticades.
La pràctica d’aquestes lliçons amplia les opcions i possibilitats, expandeix els límits de la persona assolint nous nivells de l’activitat física i mental.

Programa Acostat

Facilita

JULIE FLOTAT

Instructora del mètode Feldenkrais, ballarina/performer, docent, llicenciada en psicologia.

Vaig fer part de la meva formació a França (el meu país d’origen) i part a l’Espanya (des de 2001). Visc a Catalunya des de 2008. Ensenyo la dansa i el mètode Feldenkrais en la província de Girona i sobretot al Baix Empordà.

Treballo també amb aquest eina en l’àmbit artístic i creatiu al món de la dansa, del teatre i del cinema. Practico Feldenkrais perquè m’ajuda a ser més agil a la meva vida. Em permet establir una relació més propera a mi mateixa, i em desenvolupo millor en el meu entorn, o de manera mas satisfactòria i més clara. El meu gest i la meva dansa s’han complexitat i van guanyar una profunditat i una coherència sotil.

ACTIVITAT SETMANAL
DIJOUS de 8:00 a 9:00 h

PREU MENSUAL:
50 €

PREU PER SESSIÓ:
15 €

 

Dirigit a

La pràctica del Feldenkrais permeten als alumnes reorganitzar els seus moviments per treure hàbits no adequats i danyosos. Té efectes a nivell psico corporals variats, i el millor per conèixer aquest part és fer la seva pròpia experiència.

Aquest mètode s’utilitza en varies sectors com el esport, la creació artística, la rehabilitació.

Inscripció

Per a més informació i inscripcions escriu-nos per correu electrònic.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?