Skip to main content
Body-Mind Centering
Inici 18 & 19 GENER 2025

BODY-MIND CENTERING®
Cos en Relació

Educació Somàtica per al Moviment i la Teràpia

Body-Mind Centering® és un enfocament integratiu del cos, el moviment i la consciència. Un procés de recerca vivencial que uneix el rigor de la ciència i la subjectivitat de l’experiència, basat en l’aplicació de principis anatòmics, fisiològics, evolutius i embriològics on la persona i el nosaltres són el centre de l’experiència.

L’estudi i la pràctica de Body-Mind Centering®, com a procés creatiu i altament innovador, proposa l’estudi corporeitzat (embodiment) de principis anatòmics, fisiològics, psicofísics i evolutius. El material s’explora en un clima d’obertura, curiositat i autodescobriment en el qual cada persona és simultàniament estudiant i material d’estudi.

BMC® permet prendre una consciència més àmplia dels nostres patrons corporals, de moviment, psicoperceptius i relacionals, i ens ofereix explorar noves alternatives per a sentir, pensar, moure’ns i interactuar amb el món. L’objectiu principal és obrir-nos a la nostra saviesa innata, gaudint i descobrint la facilitat i comoditat subjacents a tots els nostres processos de transformació.

La nostra escola, fundada per Bonnie Bainbridge Cohen, compta amb una trajectòria de més de 50 anys i programes oficials en més de quinze països i cinc continents, és un referent mundial en el camp dels estudis psicocorporals. La versatilitat del material permet la seva aplicació a múltiples i molt diversos contextos de treball, personals i relacionals.

Cicle de 6 tallers

Encara que no facis el cicle complet, pots assistir indistintament a qualsevol dels tallers sempre que hi hagi places disponibles.

DATES

2025
18 & 19 GENER
22 & 23 FEBRER
29 & 30 MARÇ
26 & 27 ABRIL
24 & 25 MAIG
21 & 22 JUNY

HORARI
Dissabte i diumenge de 9:00 a 17:30h

PREUS

PAGAMENT PER TALLER
260 € (1.560€ els 6 tallers)

PAGAMENT CICLE COMPLET (6 tallers)
1.435 € (239 € per taller)

DESCOMPTE PER INSCRIPCIÓ ANTICIPADA AL CICLE COMPLET
1.295 € fins al 30/11/2024
(216 € per taller)

Hi ha la possibilitat de fer el pagament fraccionat: envia’ns un correu electrònic a info@cerclevital.com

Inscripció al Cicle

Facilita

MÓNICA EZQUERRA

Educadora Somàtica del Moviment BMC® Body-Mind Centering® School
Desenvolupament Evolutiu del Moviment Infantil BMC® (wip)
Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama. Programa SAT Claudio Naranjo
Artista Plàstica
Pràctica i Didàctica de Movimiento Auténtico
Actualment realitzant el Programa Especialista BMC®

Durant els últims set anys, el meu creixent interès pel cos com a centre de tot procés, m’orienta a formar-me en Educació Somàtica i Psicoteràpia Integrativa, amb el focus en l’estudi experiencial de sistemes corporals: Sistema Ossi, Nerviós, Endocrí, Muscular, Òrgans, Fàscia i Lligaments, Sentits i Percepció, Fluids, Patrons Neurocel·lulars de Desenvolupament, Reflexes Primitius, Reaccions de Readreçament, Respostes d’Equilibri, Desenvolupament Ontogenètic, Desenvolupament Embriològic i Fonaments Embriològics del Moviment.

VEURE MÉS

La meva formació en el camp de l’Educació Somàtica ha estat, i és, de la mà de professionals altament qualificades, referents internacionals en el camp de l’educació i psicoteràpia somàtica; Bonnie Bainbridge Cohen, Walburga Glazt, Silvia Mamana, Katy Dymoke, Patricia Gracia, Sara Jaleco, Nina Wenhert, Erik Bendix, Gloria Desideri, Anne Expert, Mark Rietema, Anne Garrigues, Olive Bieringa, Federica Antonelli i Susan Aphosian.

Tinc estudis professionals de Ioga i, de manera amateur, estudis en l’àmbit de la dansa i l’escena. Practicant de Moviment Autèntic, meditació Vipassana i budisme Vajrayana amb Lama Tsondru. També vaig caminar el procés Feeding your Demons amb Lama Yudron i el procés SAT de Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama del Dr. Claudio Naranjo.

He col·laborat amb el Centre de Formació del Professorat i Innovació Educativa de Castella i Lleó oferint cursos d’educació somàtica per al professorat de secundària i primària amb el projecte educatiu ‘La presència del docent a l’aula’ i també per al professorat del Conservatori Professional de Música Cristóbal Halfter.

També he col·laborat i ho segueixo fent en l’actualitat amb l’Institut del Teatre.

Sóc membre professional de la Body-Mind Centering® Association i integrant de l’equip de Movimiento Atlas, entitat oficial per a Body-Mind Centering® España.

Investigo sobre les relacions entre percepció, moviment, cos i paisatge. Desplego un estil docent caracteritzat per un abordatge del cos i els seus processos, minuciós, sensible i profund, eclèctic i delicat, interpel·lada per les íntimes relacions entre espai, cos, paisatge, microcosmos i llenguatge poètic. Sensible a la diversitat, permeto aprofundir el material d’una forma progressiva i clara.

Dirigit a

  • Psicòlegs, Psicoterapeutes, Gestalt, Focussing i altres enfocaments i pràctiques afins com Neurolingüística, Mediació o el Coaching
  • Sanitaris, Mèdics, Fisioterapeutes, Terapeutes Ocupacionals, Logopedes, Terapeutes corporals
  • Professionals de l’àmbit de les Arts Escèniques, la Dansa i la Música
  • Professionals de l’àmbit de l’Educació (inclosa Educació Especialitzada i Inclusiva) i el Treball Social
  • Professionals del Treball Corporal i l’Educació Somàtica
  • Qualsevol persona interessada en l’aprenentatge corporitzat i la re-educació de patrons a través del moviment i la facilitació manual

Més informació

Des de Cercle Vital volem facilitar en la mesura del possible, el transport des de l’estació de Tren / Autobus i la pernoctació en el propi espai per persones de fora de Girona.

Per a més informació escriu al nostre correu electrònic.

Inscripció a tallers puntuals

RESERVA CICLE COMPLET
RESERVA PER TALLER

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?