Skip to main content
Yin Yoga

ELS DIJOUS

Yin Yoga

El Yin Ioga és un estil de Ioga que ens permet treballar en profunditat amb la ment i el cos.Totes les asanes es practiquen amb la força de la gravetat i en deixar-se portar.Rendició, consciència i devoció són adjectius clau en una classe de Yin Ioga.Volem relaxar el cos i per això evitarem generar cap tipus de tensió muscular ni resistència.

L’objectiu es treballar els teixits connectius i, en concret, la fàscia muscular.La fàscia muscular és una membrana que connecta i embolcalla una multitud d’estructures corporals. Al treballar-la en aquestes classes, fem espai per tal de tenir més moviment i així alliberació.

En aquestes classes es fan servir múltiples accessoris de Ioga per ajudar al cos a obrir-se més i evitar tensions innecessàries: coixins de meditació, cintes, blocs i mantes, entre d’altres.

Beneficis al pla físic:

  • Treballa els teixits connectius: fàscia, tendons i lligaments.
  • Millora de postura corporal, equilibri i flexibilitat en general.
  • És una pràctica que enforteix els lligaments que sostenen les articulacions, pel que augmenta el rang de mobilitat de les nostres articulacions i ens ajuda a evitar lessions gràcies a la millora de la circulació de líquid sinovial.
  • Millora la circulació sanguínia.

Beneficis en el pla mental:

  • Profunditza la connexió amb un mateix, a través d’un estat de presència i calma.
  • Calma el sistema nerviós i aporta equilibri emocional.
  • Ajuda a desbloquejar emocions.
  • Treballa valors com la paciència, devoció i rendició.
  • Prepara el cos i la ment per a la meditació.

CLASSES SETMANALS

DIJOUS de 19:45 a 21:00

PREU

Classe puntual: 15 €
Bono 10 classes: 125 €

Subscripcions mensuals
1 classe setmanal: 50 €
2 classes setmanals: 65 €
3 classes setmanals: 75 €

Inscripció

Per a més informació i inscripcions escriu-nos per correu electrònic.

Facilita

Sara Giró

SARA GIRÓ

PROFESSORA DE HATHA YOGA, VINYASA, YIN YOGA, IYENGAR YOGA I MEDITACIÓ

Per mi, el contacte amb la pràctica de meditació i ioga, va fer que la meva vida es transformés completament, fent del dia dia un espai conscient on aplicar tot l’après a l’estora.

Després d’uns anys de pràctica, al 2018 vaig decidir emprendre un viatge a Oceania i Àsia per tal de conèixer nous llocs on nutrir-me i practicar Ioga. En aquest viatge és on vaig decidir formar-me 500h com a professora de Ioga a l’escola Byron Bay Centre, un poble situat al Est d’Austràlia.

VEURE MÉS

En aquest centre vaig conèixer un nou estil de Ioga, el PURNA Ioga, el Ioga complert.
Durant dos anys vaig estar formant-me en diferents estils: Hatha, Vinyasa, Yin i Iyengar Ioga. Aplicant conjuntament tècniques de Pranayama i Meditació.
Aquesta ensenyança va anar combinada del profund estudi de la Filosofia del Ioga, per això al meu llenguatge veureu molt present la connexió de la pràctica amb la teoria, facilitant entendre les bases del Ioga.

Les classes sempre van molt lligades amb la meditació i la respiració, fent de cada pràctica un espai on sentir i escoltar el cos, i molt focalitzades en l’aliniació del moment present i així disfrutar plenament de la pràctica.

Dirigit a

És un estil adaptable a tots els nivells, condicions físiques i edats.

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?