Skip to main content
Gestalt corporal y energetica

TERÀPIA

Teràpia Corporal i Energètica

Vivim la Teràpia com l’acte d’encaminar-nos cap al nostre benestar, contactant amb la nostra saviesa interna i acostant-nos a les nostres potencialitats.

La teràpia energètica convida a tractar a nivell físic, emocional i energètic allò que ens frena i/o impedeix el nostre benestar. Podent desbloquejar els conflictes i les traves que es troben en l’inconscient, per a que es puguin anar alliberant i augmentar per tant la salut física i mental així com la capacitat d’autocura i sanació. Obrint la consciència en diferents plans, provocant canvis positius en nosaltres i ajudant a alinear el pensament, el sentiment i l’acció.
 
En les teràpies energètiques que proposem treballem amb la persona entenent que en nosaltres s’interrelacionen constantment totes aquestes dimensions i per tant en el camí cap a la sanació és bo treballar conjuntament amb totes elles. En aquestes teràpies sovint es treballa amb el cos, ja que és el punt d’unió entre matèria, energia i inconscient. Està connectat amb la part més intuïtiva i sàvia de nosaltres. En el cos queden impreses les experiències vitals que ens han marcat, els conflictes de diverses tipologies que pot portar la persona de tal manera que igual que sentim les emocions directament en el nostre cos, en forma de sensacions concretes, també hi ha una interrelació entre el cos i el psiquisme. El cos, per exemple, sol emmalaltir o reduir la salut física i/o psíquica per memòries, bloquejos i conflictes emocionals que d’alguna manera no hem pogut resoldre ja que es troben en el nostre inconscient. Així doncs, és el que conté també el potencial per deixar anar i alliberar el que ens ha anat afectant, ja que hi és present en ell.
 
Amb aquest tipus de teràpia podem acompanyar qualsevol persona que estigui en algun procés de malaltia, tant sigui física com emocional, ja que amb el treball energètic podem mobilitzar i alliberar bloquejos que dificulten el fluir orgànic del nostre cos.
 
Per això, són teràpies complementàries amb qualsevol seguiment mèdic i tractament farmacològic. Les sessions també s’acompanyen d’una mirada gestàltica en l’acompanyament emocional que permet facilitar el procés a la persona amb tot el que vagi sorgint.
 
“El cos és a la vegada material i immaterial. Pots optar per experimentar el teu cos com una cosa física o com un sistema d’energia, transformació i intel·ligència. Hi ha alguna cosa més que química en la nostra vida, doncs la consciència té una gran importància en el nostre benestar.”

Deepak Chopra

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?