Skip to main content

SERVEI

Acompanyament Terapèutic Adults

Entenc a la persona com un tot, incloent el seu context, d’aquí la formació en diferents teories i tècniques, per a poder atendre i intervenir de forma integradora i personalitzada.

Per a mi, el més important és atendre les necessitats de la persona, i per això m’afianço en el vincle que establim.

T’acompanyo des de la proximitat i escolta activa, atenent el moment present, a posar consciència al teu centre corporal i emocional, com a eina de detecció. Aprendràs a través d’eines i estratègies pràctiques, a activar els recursos personals, per tal que de forma respectuosa, obtinguis una visió clara de les teves necessitats, i descobreixis el camí que t’apropa a viure una vida més autèntica i plena.

Des de la Teràpia Gestalt t’acompanyo en el camí que tu esculls per a desenvolupar-te, atenent el moment present.

Des de la ment, observarem quines sensacions apareixen en el cos i l’emoció que les acompanya. Aquest treball facilita que t’adonis i comprenguis quines qüestions internes t’estan passant i fer-les conscients, des de l’auto-observació i treballar per integrar-les o bé deixar-les anar des de la responsabilitat, descobrint a través del teu potencial, la capacitat de resoldre conflictes i de generar canvis. Tot això et permetrà guanyar seguretat i claredat, sentir-te més coherent i en definitiva, ser més lliure

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?