Skip to main content

SERVEI

Acompanyament a la Dona

Consciència Cíclica i Ous Vaginals

Cada vegada tinc més la certesa de que les Dones sanem quan ens obrim a descobrir què és el femení i sobretot, què és el femení en i per nosaltres. Recuperar i resignificar la nostra naturalesa femenina, lliure de creences, tòpics i històries és un camí preciós que ens porta a fer un procés terapèutic ben profund. I amb això em refereixo a que cadascuna tindrà la seva manera de viure el femení, en inclusió i revisió també del masculí intern. Per cada una és diferent la sensació de ser Dona. I és important validar sigui quina sigui la forma, per honrar el que Som i deixar anar el que no som.

És per això que l’acompanyament a la Dona que ofereixo és un espai i una relació propera i d’intimitat on procuro crear la confiança i seguretat per parlar de tot i buidar tot el contingut emocional que impedeix experimentar-nos com a Dones completes i poder triar amb què ens omplim.

L’espai de treball amb les Dones conté la mirada de la Consciència Cíclica i pot incloure, si es vol i el moment és adequat, l’ús dels Ous Vaginals Minerals. Són una eina que ens permeten explorar més profundament el nostre interior i els nostres arquetips interns. Acompanyen d’una manera preciosa l’obertura emocional i de la memòria per fer el treball terapèutic. Ens serveixen per connectar amb la nostra Essència i força, per sanar amb amor, compassió, perdó i honestedat per atrevir-nos a ser qui som després de desfer totes les cuirasses i poder habitar el nostre lloc al Món.

La vivència conscient del nostre cicle ens connecta directament amb els cicles i ritmes orgànics de la Vida, amb la nostra riquesa emocional i el poder de manifestació i creació que a través d’ell podem tenir. I és per això que el retorn a la Ciclicitat com a brúixola és també un pilar de la proposta terapèutica.
Tot junt és un camí d’entrega, compromís i honra a tu mateixa que ens permet un treball terapèutic molt complet.

En cada instant de la nostra Vida estem transitant diverses vivències que poder ser acompanyades per diferents minerals. Els ous amb els quals podem treballar són el Quarz Rosa, el Quarz Cristall, el Jade Verd, el Jaspe Vermell i l’Obsidiana.

Tot aquest treball és també combinat amb la informació astrològica, tant amb la Carta Natal de la persona com amb les llunacions que tenen lloc cada mes. També ens acompanyen les Flors de Bach i el treball corporal.

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?