Skip to main content
22 & 23 FEBRER 2025

OSSOS / Matèria & Espai
Body-Mind Centering®

El sistema ossi ens proporciona la nostra estructura bàsica de suport. Està format pels ossos i les articulacions. Els ossos ens impulsen a través de l’espai i donen suport al nostre pes en relació amb la gravetat i al nostre moviment a través de l’espai. Els espais de l’interior de les articulacions ens donen la possibilitat de moure’ns i proporcionen els eixos entorn els quals succeeix el moviment.
El sistema ossi dóna al nostre cos la forma bàsica mitjançant la qual podem moure’ns per l’espai, actuar sobre l’entorn i esculpir les formes d’energia que anomenem moviment.

Al corporitzar el sistema ossi, la ment i els seus processos s’organitzen estructuralment, proporcionant la base de suport per als nostres pensaments, l’aprofitament de les nostres idees, i els fulcres o espais necessaris per a l’articulació i comprensió de les seves relacions. Proporciona els fonaments de les qualitats psicofísiques de claredat, facilitat i forma.

Contingut:

  • Principis del Body-Mind Centering® que potencien el moviment sense esforç
  • Embriologia experiencial de la matèria i l’espai ossi
  • Anatomia experiencial del sistema ossi. Aplicacions al moviment, la facilitació manual i la teràpia
  • Re-organització psicofísica a través del sistema ossi
  • Relacions dinàmiques forma-matèria-gravetat-espai
  • Sensorialitat, consciència i suport ossi al procés perceptiu
  • Memòries animals i memòries minerals. Poètiques de la matèria

DATES

22 & 23 FEBRER 2025

HORARI
Dissabte i diumenge de 9:00 a 17:30h

PREU

PAGAMENT PER TALLER
260 € (1.560€ els 6 tallers)

PAGAMENT CICLE COMPLET (6 tallers)
1.435 € (239 € per taller)

DESCOMPTE PER INSCRIPCIÓ ANTICIPADA AL CICLE COMPLET
1.295 € fins al 30/11/2024
(216 € per taller)

Hi ha la possibilitat de fer el pagament fraccionat:  envia’ns un correu electrònic a info@cerclevital.com

Inscripció

Facilita

MÓNICA EZQUERRA

Educadora Somàtica del Moviment BMC® Body-Mind Centering® School
Desenvolupament Evolutiu del Moviment Infantil BMC®
Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama. Programa SAT Claudio Naranjo
Artista Plàstica
Pràctica i Didàctica de Movimiento Auténtico
Actualment realitzant el Programa Especialista BMC®

Durant els últims set anys, el meu creixent interès pel cos com a centre de tot procés, m’orienta a formar-me en Educació Somàtica i Psicoteràpia Integrativa, amb el focus en l’estudi experiencial de sistemes corporals: Sistema Ossi, Nerviós, Endocrí, Muscular, Òrgans, Fàscia i Lligaments, Sentits i Percepció, Fluids, Patrons Neurocel·lulars de Desenvolupament, Reflexes Primitius, Reaccions de Readreçament, Respostes d’Equilibri, Desenvolupament Ontogenètic, Desenvolupament Embriològic i Fonaments Embriològics del Moviment.

VEURE MÉS

La meva formació en el camp de l’Educació Somàtica ha estat, i és, de la mà de professionals altament qualificades, referents internacionals en el camp de l’educació i psicoteràpia somàtica; Bonnie Bainbridge Cohen, Walburga Glazt, Silvia Mamana, Katy Dymoke, Patricia Gracia, Sara Jaleco, Nina Wenhert, Erik Bendix, Gloria Desideri, Anne Expert, Mark Rietema, Anne Garrigues, Olive Bieringa, Federica Antonelli i Susan Aphosian.

Tinc estudis professionals de Ioga i, de manera amateur, estudis en l’àmbit de la dansa i l’escena. Practicant de Moviment Autèntic, meditació Vipassana i budisme Vajrayana amb Lama Tsondru. També vaig caminar el procés Feeding your Demons amb Lama Yudron i el procés SAT de Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama del Dr. Claudio Naranjo.

He col·laborat amb el Centre de Formació del Professorat i Innovació Educativa de Castella i Lleó oferint cursos d’educació somàtica per al professorat de secundària i primària amb el projecte educatiu ‘La presència del docent a l’aula’ i també per al professorat del Conservatori Professional de Música Cristóbal Halfter.

També he col·laborat i ho segueixo fent en l’actualitat amb l’Institut del Teatre.

Sóc membre professional de la Body-Mind Centering® Association i integrant de l’equip de Movimiento Atlas, entitat oficial per a Body-Mind Centering® Espanya.

Investigo sobre les relacions entre percepció, moviment, cos i paisatge. Desplego un estil docent caracteritzat per un abordatge del cos i els seus processos, minuciós, sensible i profund, eclèctic i delicat, interpel·lada per les íntimes relacions entre espai, cos, paisatge, microcosmos i llenguatge poètic. Sensible a la diversitat, permeto aprofundir el material d’una forma progressiva i clara.

Dirigit a

  • Psicòlegs, Psicoterapeutes, Gestalt, Focussing i altres enfocaments i pràctiques afins com Neurolingüística, Mediació o el Coaching
  • Sanitaris, Mèdics, Fisioterapeutes, Terapeutes Ocupacionals, Logopedes, Terapeutes corporals
  • Professionals de l’àmbit de les Arts Escèniques, la Dansa i la Música
  • Professionals de l’àmbit de l’Educació (inclosa Educació Especialitzada i Inclusiva) i el Treball Social
  • Professionals del Treball Corporal i l’Educació Somàtica
  • Qualsevol persona interessada en l’aprenentatge corporitzat i la re-educació de patrons a través del moviment i la facilitació manual

Més informació

Des de Cercle Vital volem facilitar en la mesura del possible, el transport des de l’estació de Tren / Autobus i la pernoctació en el propi espai per persones de fora de Girona.

Per a més informació escriu al nostre correu electrònic.

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?