Skip to main content
Tai-Chi
ELS DILLUNS & DIJOUS

Tai-Chi Qi-Gong

El Tai Chi Chuan és una gimnàstica xinesa que no exigeix un alt nivell de potència, ni una especial resistència. És una manera de recuperar l’equilibri físic i emocional amb la pràctica dels seus diferents aspectes.

Qi Gong, un art que treballa l’energia interna amb la respiració i exercicis que ens ajuden a desbloquejar el cos. La Forma de Tai Chi, un encadenament de moviments enllaçats de manera lenta i harmoniosa, com si fos una dansa amb l’Univers. Els aspectes marcials de la forma, la força de la intenció i la suavitat, i per fi, la meditació en moviment, que ens ajuda a trobar un punt de silenci i concentració interior.

Sens dubte el Tai Chi és una pràctica que ens permet centrar-nos després de tots els conflictes i confusions que experimentem dia a dia. La relaxació en la vida diària és el seu millor tresor.

DILLUNS & DIJOUS

HORARI
DILLUNS de 19:30 a 20:45 h
DIJOUS de 18:00 a 19:15 h

PREU

PREU MENSUAL:
45 € / 1  Sessió semanal

PREU PER SESSIÓ:
15 €

Inscripció

Per a més informació i inscripcions escriu-nos per correu electrònic.

Facilita

Enric M`us

ENRIC MUS

Vaig néixer a Manacor fa setanta anys, vaig estudiar Geografia a la Universitat i al 82 vaig deixar l’illa amb vint-i-nou anys per recórrer un camí de transformació personal, que em portaria a diversos països i cultures i també a conèixer i treballar amb diferents mestres i professors de diferents tradicions.
A Catalunya vaig viure en comunitat cinc anys, que varen ser claus en la meva visió de l’espiritualitat. Vàrem començar a organitzar cursos i convidar diferents mestres, era un moment d’obertura i de recerca de nous horitzons. Com sempre vàrem tenir sort i vam gaudir de les ensenyances de grans mestres i professors, que ens obriren camins i als que sempre he agraït la seva generositat.

Després de conèixer altres cultures, i d’uns mesos a Xina vaig tornar i amb la meva parella vam escollir Girona per viure la paternitat i maternitat, gaudint i conciliant família, feina i recerca espiritual.
A Mallorca vaig començar fent Ioga, i ja a Catalunya Tai Chi amb Tew Bunnag, després meditació Zen amb el mestre Seung-Sang i Vipassana amb Dhiravamsa.
Vaig fer una formació com a instructor de Gimnàstica Holística de dos anys a París i més tard vaig formar-me com a instructor de Qi Gong a Sant Sebastià amb Ives Requena.
L’any 1994 vaig començar les pràctiques amb Juán Li i vaig formar-me durant més de deu anys amb les pràctiques de l’Alquímia Taoista i les del Healing Tao.
He fet classes i cursos de Tai Chi i Qi Gong durant més de trenta anys i alhora he fet classes de Gimnàstica Holística per a gent gran a Salt.
Editor de La Liebre de Marzo.

Dirigit a

Al revés d’altres disciplines, l’edat no és un obstacle per a la seva pràctica. Els seus beneficis s’intensifiquen amb la continuïtat i a més de millorar la nostra salut física i mental, s’acaba convertint en una font de plaer.

És indicat per qualsevol persona que vulgui fer un treball físic, mental i espiritual alhora, posant el focus a un aspecte o l’altre segons necessitats. El fet de poder practicar amb edats i necessitats diferents de forma conjunta li dóna, per a mi, la riquesa que les distintes energies i experiències personals aporten a la classe. L’energia és com la música, diferents instruments que la pràctica unifica i afina.

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?