Skip to main content
Grup pares i mares

UN DIMARTS MENSUAL

Grup de Pares i Mares d’Adolescents

Navegar l’adolescència sense conflictes, és possible?

Et proposem un espai vivencial, on puguis parlar de manera oberta, tranquil·la i segura, sobre les situacions quotidianes que afrontis en la convivència amb el teu fill/a adolescent. Aquí, trobaràs la llibertat de compartir com reacciones i com et sents respecte a la teva manera de ser i de fer, intercanviant alternatives que aportaran solucions pràctiques per al teu dia a dia.

Com a Terapeutes, t’oferim acompanyament i guia, perquè es pugui donar un creixement com a família.

TEMES QUE ABORDAREM:

1. ROLS I ORDRE FAMILIAR

Tema: Què ens provoca confusió i com podem ordenar el lloc que ocupa cadascú dins de la família?
Objectiu: Aclarir els rols dins de la família per a reduir la confusió i millorar el funcionament familiar.

2. LES VIVÈNCIES COM A PARES I LA NOSTRA NARRATIVA

Tema: Ens condiciona el que ens va passar a nosaltres? Projectem en els fills de manera inconscient?
Objectiu: Reflexionar sobre les nostres pròpies experiències i observar com ens pot estar influint en la manera d’actuar amb els nostres fills/es, limitant la nostra confiança com a pares i mares.

3. EL CLIMA FAMILIAR

Tema: És possible connectar amb els nostres adolescents? Com ens estem vinculant?
Objectiu: Explorar maneres de millorar la connexió emocional entre pares/mares i fills/es adolescents i entendre els patrons de vinculació que estem utilitzant en l’actualitat, per a posar consciència i ampliar la llibertat de com respondre.

4. LÍMITS QUE CUIDEN

Tema: Sabem diferenciar, quan posem límits útils i quan no? Ens costa sentir-nos clars i coherents?
Objectiu: Identificar els límits sans que protegeixen i que respecten les necessitats de tots els membres de la família i ens permeten mantenir una coherència parental i sentir-los eficients.

5. PANTALLES I ALTRES ADDICCIONS

Tema: Quina funció tenen les addiccions? Quines pors ens desperten i com les podem abordar?
Objectiu: Permetre’ns discutir l’impacte de les pantalles i altres addiccions en els adolescents, i desenvolupar estratègies per a gestionar aquestes preocupacions d’una forma transparent i saludable.

6. VULNERABILITAT I AUTONOMIA: CONCLUSIONS FINALS

Tema: És compatible la vulnerabilitat amb l’autonomia?
Objectiu: Poder recollir la suma de reflexions i comprendre com l’expressió de vulnerabilitat pot conviure amb el desenvolupament de l’autonomia en l’adolescent, fomentant en ell/a, un creixement personal i equilibrat.

ACTIVITAT MENSUAL

2024
12 NOVEMBRE
10 DESEMBRE

2025
14 GENER
11 FEBRER
11 MARÇ
8 ABRIL

HORARI
Dimarts de 18:30 a 20:00h

PREU

PREU SESSIÓ MENSUAL:
30 €

PREU TRIMESTRAL:
75 €

Inscripció

Per a més informació i inscripcions escriu-nos per correu electrònic.

Facilita

Anna Soldevila

LÍDIA PUIG

Des de sempre he sentit una motivació clara en el tracte i la comunicació amb les persones apropant-me a les seves històries de vida. Des d’aquesta facilitat per empatitzar, vaig decidir llicenciar-me en Pedagogia Terapèutica, amb la voluntat de poder connectar amb infants, adolescents, dones i famílies en diferents programes i serveis relacionats amb l’acompanyament i relació d’ajuda que han resultat molt satisfactoris al llarg d’aquests darrers anys. Al mateix temps sempre he tingut present la voluntat i necessitat de comprendre el comportament de l’ésser humà, així com anar ampliant el coneixement en relació amb la manera de pensar, sentir i fer tant de la persona com de mi mateixa. Això ha desencadenat un fort desig de compaginar de forma continuada, la meva trajectòria professional amb la formativa, des de diferents experiències, corrents i metodologies de l’àmbit de la salut mental i psicoteràpia.

MIQUEL NOGUER

Des que puc recordar m’ha interessat l’humor, el clown, el riure. Crec que és una manera d’enfocar la vida que dóna una lleugeresa que ens permet enfocar millor les situacions del dia a dia.
Fa uns 25 anys vaig començar a formar-me com a actor, a l’escola de teatre El Galliner de Girona i sobretot com a clown. Des de llavors he treballat com a actor i clown en diverses companyies, però no va ser fins al 2006 que vaig fundar XaropClown (una companyia de pallassos d’hospital), i on vaig poder posar el clown al servei de la salut. En la companyia vaig treballar com a director i pallasso durant 7 anys.

Des de 2017 sóc terapeuta Gestalt (format a l’Escola Gestalt de Girona) on he après a treballar amb les eines que he trobat dins meu.

Amb tot aquest bagatge he pogut comprovar com el riure allibera i ens ajuda a trobar un lloc intern on es pot descansar. És per això que crec en la utilitat de l’humor en la teràpia.
Treballo amb pacients adults, adolescents i en la pubertat.

Actualment continuo en formació en Somatic Experiencing, on estic com a terapeuta en pràctiques.

Dirigit a

Aquestes sessions, estan pensades per a PARES I MARES amb fills i filles en edat preadolescent – adolescent, d’entre 10 i 21 anys, amb interrogants, i que a moments se senten esgotats, confosos i sobrepassats.

Especialment dissenyat per a persones que quan eduquen es fan preguntes sobre com millorar la convivència i superar moments durs per no arribar a les expectatives.

Si sents la necessitat de desencallar i canviar dinàmiques de relació per crear un ambient més harmònic a casa, aquests tallers t’ofereixen les eines i el suport perquè puguis aconseguir-ho.

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?