Skip to main content
Meditación
30 NOVEMBRE & 1 DESEMBRE 2024

Sí a la Vida

Sí a la Vida és un taller vivencial de cap de setmana on viuràs l’experiència única de donar acollida a la teva arribada a la Vida.

Honorem aquests primers moments que deixen una petjada profunda en la consciència i psique Humana. Una memòria que queda impresa cel·lularment a través de l’experiència viscuda a la Concepció, Gestació i Naixement Biològic.

Una petjada impresa a la cèl·lula crea un codi inconscient que condiciona la forma particular d’entendre la vida, les relacions i a Tu Mateix/a.

Al despertar i fer conscient el codi, aconseguim fer vibrar la memòria i acompanyar-la a ressonar en la nova direcció que et proposes.

T’acompanyem a fer present allò que està volent manifestar-se a la teva vida.

Amor, tendresa, bellesa, passió, compassió, memòria, llum, foscor, mare, pare, concepció, naixement, nadó… Vida!
Aquest taller et convida a la vivència del naixement com una oportunitat d’acollir el teu procés de vida tal com ha sigut, Tal Com És.
Una oportunitat d’estimar-te i reconèixer-te en tot allò que ets.
Una experiencia profunda de Coneixement d’Un/a Mateix/a, un Sí Incondicional a la Vida.

Sabem que un repte a la vida és sempre l’expressió d’una dificultat interior. Estimar El Que És ens guia a reconèixer i donar sentit a qualsevol adversitat.

Ens mou trobar la millor manera de fer-te arribar què significa estar present a Tu Mateix/a i la Vida. Ens meravella acompanyar-te al que per nosaltres és la base de la nostra proposta. Al trobar un sentit a Estar Aquí, el senzill es converteix en profund.

Per nosaltres l’espiritualitat està posada a la vida i ens agrada posar el focus en com in-corporar-la (posar-la al cos) per viure-la.

El Sí a la Vida i la integració de l’experiència de naixement ens ha ajudat a arribar a aquesta comprensió profunda i ens omple d’alegria poder-la compartir amb tu.

DATA

30 NOVEMBRE
1 DESEMBRE

HORARI
Dissabte de 10:00 a 19:00h
Diumenge de 10:00 a 17:00h

PREU

TALLER CAP DE SETMANA
235 €

Per a la inscripció pagaràs 80€ , l’import restant el pots pagar el dia del taller.

Inscripció

Facilita

Miquel Sanchez

MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ

Psicoterapeuta i creador de Encuentro con Un@ Mism@. Llicenciat en Psicologia i Màster en Psicologia Clínica.

Del 2002 al 2006 em vaig formar en Constel·lacions Familiars i un treball preciós amb els quals considero encara avui els meus mestres sobre el Coneixement Interior, Abel Millot i Marie Noël Federici. La vida, el present, la veritat, la bellesa, la bondat, la consciència, la claredat, la transformació, per fi se’m mostrava la profunditat de l’Ésser humà.

La meva sensibilitat em permet sentir energèticament, com si pogués tocar una alquímia que s’està produint a l’interior de la persona que acompanyo. L’experiència de tots aquests anys, més el fet que la intuïció s’ha anat afinant amb el temps, fa que els processos de les persones que vénen siguin més ràpids, profunds i, per tant, autèntics.

Poder gaudir d’aquesta experiència de transformació en el meu dia a dia m’omple de satisfacció i alegria i no tinc més remei que sentir-me agraït perquè hi hagi cada dia més gent que vulgui tenir l’experiència de conèixer-se a si mateix o a si mateixa.

Miquel Sanchez

SUSANNA ARJONA

Llicenciada en Filosofia i lletres, Ciències de l’Educació, especialitat en Pedagogia terapèutica per la Universitat de Girona.
Cursos de Doctorat i Tesina en Pedagogia per la Universitat de Girona.
Sòcia Didacta de la AEPNL, Màster en Practitioner en PNL, Màster en PNL & Coaching, Màster en Hipnosi Ericksoniana & PNL, Trainer’s Training.
Formació en Psicologia Transpersonal i dels Eneatips. Programa SAT de la Fundació Claudio Naranjo.
Formació en Astrologia Psicològica. Especialitzada en astrologia relacional, trauma i astrologia infantil.
Formació en Teràpia Auditiva Johansen Provider.
Formació en Coaching Wingwave®️ i protocol Jarero de EMDR.
Màster de PNL & Coaching, Mentoria, lideratge i treball en equip.
Formació completa en El camí del Clown, amb Alain Vigneau.

Acompanyo processos vitals de transformació des de fa anys i sóc apassionada de la infància, adolescència i família a la qual acompanyo en Espai Ària de Psicologia i Pedagogia.

Escric contes, per a petits i no tant petits amb la idea, que el que necessites ja està dins de tu, només és qüestió de, amb molt d’amor, llançar-nos a buscar-lo.

Dirigit a

Aquest taller va dirigit a qualsevol persona que senti l’interès de conèixer-se a sí mateixa. No fa falta experiència prèvia, ni tan sols conèixer com ha sigut el teu naixement. Tampoc és necessari que hi hagi res traumàtic en aquest moment vital. Únicament és necessari les ganes d’apropar-te a l’experiència de Tu Mateix/a i la Vida.

Et serà molt útil si et trobes en un moment de canvi.
Reconeixeràs patrons i codis emocionals que impedeixen el lliure fluir de l’energia.

Arribaràs a la comprensió profunda d’alguna dinàmica emocional amb la que vius les relacions.

T’ajudarà a donar sentit al perquè, o per quina raó, estàs Aquí.

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?