Skip to main content
Constelaciones familiares
21 DESEMBRE 2024

Constel·lacions Familiars

Les Constel·lacions Familiars són una tècnica terapèutica creada per Bert Hellinger.

Estan basades en l’existència d’un Ordre, una geometria en l’Ànima Humana que connecta a cadascun/a de nosaltres amb un sistema familiar, ancestral i/o cultural. La interconnexió amb cada un d’aquests elements fa que l’expressió d’una simptomatologia avui estigui estretament vinculada amb un conflicte no resolt d’aquest sistema anterior.

La Constel·lació Familiar connecta el teu conflicte actual amb algun desordre creat en el teu sistema familiar o ancestral. Seguint un moviment natural i intuïtiu, es mou per trobar l’ordre amorós que es posa a favor de la resolució d’aquest conflicte i et dóna les claus i l’impuls per resoldre allò que avui t’està passant.

Qualsevol cosa amb la que estiguis en relació la pots portar a “Constel·lar”: Una emoció, un pensament o actitud, una ferida, un conflicte… També la relació que mantens amb una parella, els fills, els diners, la feina, la vida….

Tens l’oportunitat de venir a resoldre algun conflicte actual. O pots venir a acompanyar i assistir a d’altres persones.

DATES

2024
21 DESEMBRE – GRUP DE MATÍ
21 DESEMBRE – GRUP DE TARDA

2025
22 MARÇ – GRUP DE MATÍ
7 JUNY – GRUP DE MATÍ

HORARI
GRUPS DE MATÍ
Dissabtes de 10:00 a 14:00

GRUPS DE TARDA
Dissabtes de 16:00 a 20:00

PREU

PREU PER TALLER:
20€ per acompanyar
70€ per constel·lar

Facilita

Els tallers estan conduïts per Miquel Àngel Sànchez, creador de @encuentro.con.uno.mismo, amb més de 20 anys d’experiència portant grups de Constel·lacions Familiars.

Amb la col·laboració de Mª José Guzmán, Terapeuta Sistèmica i Gestàltica, amb formació de Trainning Sistèmic.

MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ

Psicoterapeuta i creador de Encuentro con Un@ Mism@. Llicenciat en Psicologia i Màster en Psicologia Clínica.

Del 2002 al 2006 em vaig formar en Constel·lacions Familiars i un treball preciós amb els quals considero encara avui els meus mestres sobre el Coneixement Interior, Abel Millot i Marie Noël Federici. La vida, el present, la veritat, la bellesa, la bondat, la consciència, la claredat, la transformació, per fi se’m mostrava la profunditat de l’Ésser humà.

La meva sensibilitat em permet sentir energèticament, com si pogués tocar una alquímia que s’està produint a l’interior de la persona que acompanyo. L’experiència de tots aquests anys, més el fet que la intuïció s’ha anat afinant amb el temps, fa que els processos de les persones que vénen siguin més ràpids, profunds i, per tant, autèntics.

Poder gaudir d’aquesta experiència de transformació en el meu dia a dia m’omple de satisfacció i alegria i no tinc més remei que sentir-me agraït perquè hi hagi cada dia més gent que vulgui tenir l’experiència de conèixer-se a si mateix o a si mateixa.

Mª JOSÉ GUZMÁN

Treballadora social en l’àmbit de la salut mental. Terapeuta Sistèmica-Gestalt amb llarg recorregut en l’acompanyament de persones, parelles i famílies. Formada en l’Escola de Teràpia Familiar de BCN, Escola de Gestalt de Girona, en el Programa SAT I Trainning Sistèmic a l’EOE. També facilitadora de rituals per Mujer Cíclica.

Dirigit a

A tota persona que vulgui trobar l’origen d’un conflicte actual.

La Constel·lació s’endinsa en la profunditat d’un sistema (familiar, social, cultural, ancestral) que ens ajuda a trobar la causa o el motiu d’una situació personal que s’està vivint ara, en el moment present.

El moviment que es produeix durant la sessió no només ens mostra la causa arrelada en el passat sinó que també ens mostra la possible ressolució, oferint-nos una mirada futura de com resoldre el conflicte.

Així, aquesta tècnica va dirigida a qualsevol persona que tingui ganes d’endinsar-se, de forma intuïtiva, en qualsevol conflicte personal amb el que es troba en relació: qualsevol emoció o creença,; relacions de parella, familiars, laborals; la relació que manté amb els diners, la feina, la vida; per resoldre totes aquelles situacions que de forma inexplicable es van repetint; per trobar l’origen d’una dificultat interior que es posa de manifest en el dia a dia.

Més informació

Per a més informació escriu-nos per correo electrònic

Inscripció a tallers puntuals

RESERVA CICLE COMPLET
RESERVA PER TALLER

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?