Skip to main content

EQUIP

Anna Soldevila Vila

Acompanyament terapèutic a la Dona
Astrologia Holística

Sóc una Dona amant de la Vida tan viva que som, enamorada de la Mare Terra i la seva Ciclicitat. Caminant de Vida conscient, connectora de l’Essència i apassionada de la Música. Em fascina la possibilitat que tenim de descobrir-nos gràcies al compromís amb nosaltres mateixes a través del procés terapèutic que té molts camins i etapes.

Tot comença fa un temps, on la vida dóna el tomb que ha de donar per agafar l’empenta i trobar la porta d’entrada al meu camí. Un punt catàrtic de buit on em formulo la pregunta: i ara què? De la incertesa neix la curiositat per saber qui sóc i la dedicació a descobrir-me.

Des de llavors, no he parat de desaprendre tot allò que creia que era per poder anar obrint la memòria i recordar el que sí que sóc en Essència, cada dia una mica més. El meu camí s’acaba originant en el retorn a la connexió amb la Naturalesa i totes les seves forces. El silenci i els espais d’escolta interna a través de diferents mestres, teràpies i aprenentatges han anat creant el meu recorregut fins a arribar a qui sóc ara i què puc oferir com a terapeuta.

El meu procés de màxima transformació i sintonització amb la Vida és sens dubte el de connectar amb les Ciclicitats i els ritmes naturals. Aquesta ha vingut a mi gràcies al meu propi cicle com a Dona, al treball amb els Ous Vaginals i als cicles dels Astres, que han anat guiant el meu propi procés terapèutic i d’autoconeixement.

Sento que no hi ha un lloc on arribar en això de la sanació. Que el camí i la consciència de cada pas que fem són els que sanen. Que connectar amb la certesa que som creadors i creadores de tot el que vivim ens porta un gran poder i una gran responsabilitat amb nosaltres i tot el que ens envolta. I que és necessari recuperar aquesta certesa per sentir-nos units i unides a la Vida i sentir com ella, ens sustenta sempre. Ella ens acompanya amorosament al nostre interior i ens permet mirar-nos amb Amor.

Em considero una persona ben curiosa per tot el que es presenta i de tot aquest caminar, he anat adquirint les eines que ara poso al servei per acompanyar-te i espero seguir trobant-ne de noves. Sento que només des de l’experiència i la vivència pròpia és des d’on es pot oferir als altres el ressonar amb el que una proposa.

La meva intenció no és més que portar el meu projecte personal i sumar-lo aquí per fer equip i poder co-crear. Ofereixo acompanyament terapèutic i disposo de diverses tècniques per acompanyar i és per això que ho veig com un acompanyament integratiu. La unió dels diferents recursos que a mi m’han servit per al meu propi procés ha anat definint-se com a un mètode amb el qual treballo i que alhora, és obert i flexible al que necessiti la persona. De manera que a la meva feina les integro a favor del procés personal que es vulgui realitzar: Astrologia Holística, Consciència Cíclica i Ous Vaginals, Flors de Bach i Treball Corporal amb Reflexologia Podal.

M’agrada sentir que compto amb totes elles i que no tinc una estructura fixa, sinó que enfoco els meus acompanyaments des d’un lloc proper i personal on compartim i on la sessió es crea per si mateixa.

Titulació:

  • Entrenament Sistèmic en la Relació Terapèutica (Espai Obert Empordà, cursant actualment a Figueres)
  • Musicoteràpia de la Veu (Voz Integral, 2022 Barcelona)
  • Formació Completa en Astrologia Holística i Terapèutica (Brisa Ferrante, 2020-2022 Barcelona)
  • Teràpia Floral Botànica (Sofia Knakal, 2022 Xile)
  • Cristaloteràpia per la Dona i Consciència Cíclica (Sofia Knakal, 2019-2020 Xile)
  • Naturòpatia i Teràpia Floral (ISMET Bcn, 2015-2018  Barcelona)
  • Reflexologia Podal i Holística (ISMET Bcn, 2017-2018  Barcelona)
  • Graduada en Genètica (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009-2013 Barcelona)

Subscriu-te al newsletter

    Pedido0
    No hay productos
    Continuar comprarndo
    0
    Open chat
    Hola 👋
    Com podríem ajudar-te?