Skip to main content

Inici 19 OCTUBRE

Formació de Professors de Yoga

Aquesta és una formació integral de professors de YOGA a Girona, que s’imparteix d’octubre 2024 a maig 2025.

Un viatge profund a la ciència del ioga i a la integració de l’estil de vida iòguic a través d’una formació de ioga de 300 i 500 hores, ben estructurada i completa que s’imparteix de forma presencial.

YTT 300h: 8 caps de setmana, d’octubre a maig.

YTT +200h, total 500h: 5 caps de setmana més d’octubre a febrer del següent any

És una formació integral perquè aporta una comprensió profunda dels aspectes essencials de la disciplina del yoga: anatomia, biomecànica, filosofia, energètica, respiració, seqüenciació, meditació, relaxació, nutrició, pedagogia i pràctica.

La formació segueix els estàndards internacionals de la Yoga Alliance i la European Yoga Alliance. Consulta el programa complet aquí.

Docents:
Eva Roca, Sònia Isart, Natalia Tenedor i Xavier Saiz.

DATES

19 i 20 OCTUBRE
16 i 17 NOVEMBRE
14 i 15 DESEMBRE
11 i 12 GENER
1 i 2 FEBRER
22 i 23 MARÇ
5 i 6 ABRIL
3 i 4 MAIG

HORARI
De 9:30 a 18:00 h

LLOC
Cercle Vital
Sarrià de Ter, Girona

En col·laboració amb KREATIVE YOGA

Angeles Gordillo

KREATIVE YOGA

Kreative Yoga Girona és l’evolució d’Omshanti Yoga Girona, estudi de ioga creat el 2010 a Girona per l’eva roca i d’on neix una bonica Kula (comunitat iòguica), d’alumnes i professors, oferint un espai amorós i conscient perquè la pràctica de ioga sigui una experiència única.

L’eva creu que tots necessitem ioga per trobar l’equilibri i el benestar físic, mental i emocional i aquesta és la intenció que la porta a compartir el seu coneixement i amor per la pràctica de ioga, aquest gran viatge cap el nostre interior. I, és que, som éssers creatius i dinàmics buscant una experiència elevada i, sovint, pensem que aquesta experiència és allà fora, però no. L’experiència més elevada és YOGA, la unió de la ment, el cos i l’esperit, que ens porta a redescobrir una versió més profunda i radiant de nosaltres mateixos.

Així doncs, la intenció de Kreative Yoga és crear un espai d’experiències boniques i elevades, una comunitat de ioguis i ioguinis d’arreu per compartir i profundir en la pràctica i les ensenyances iòguiques i assolir els objectius màxims del ioga, que és la unió, el coneixement i l’expansió de la consciència i la felicitat més elevada (yoga-cit-ananda).

Més informació i inscripcions

Per a més informació e inscripcions visita la pàgina web de Kreative Yoga

O escriu-nos per correu electrònic

Subscriu-te al newsletter

  CERCLE VITAL
  Carrer Major de Sarrià, 60
  Sarrià de Ter – 17840 Girona

  Pedido0
  No hay productos
  Continuar comprarndo
  0
  Open chat
  Hola 👋
  Com podríem ajudar-te?